“Hey Gwen,

Het gaat fantastisch, ons L. is aan de beterhand na de operatie, zij doet het heel flink, eet terug heel goed, en hangt het clowntje uit, ze doet soms zo gek dat ze bijna op haar hoofd gaat staan, in de mand van B.
Nu heeft ze een nieuw mandje gekregen waar ze heel graag in gaat liggen! Met B. gaat het voorlopig heel goed met de druppels, hij is ook veel rustiger nu. Zo soms zie ik wel dat hij precies zou willen tegen de zetel gaan, maar als ik dan zeg pas op hé… dan kijkt hij alsof… allee ik doe toch niks…
Het zijn zo’n twee schatten!
Ik zou ze al ni meer kunnen missen!
Gwen, ik hoor nog wel eens iets van jou hé.

Groetjes en nen dikke knuffel

M.”

“Beste Gwen,

Ik was vandaag aanwezig op de lezing over gezonde voeding voor je hond in Equina. Kan je me nog even de juiste dosering van de gedroogde wortelen, de zeewiermix, de Mariadistel en Fenegriek doorgeven? Als er nog opleidingen zouden volgen, weet ik er graag van!
Dit vond ik zeker de moeite waard en het werd heel goed gebracht. Proficiat!

Mvg

I.”

“Hoi Gwen,

Bedankt voor de tips. Het gekke is dat hij geen epilepsie aanvallen meer gehad heeft. Hij is stabiel. Ik duim dat het zo blijft. Dank je wel voor al je hulp.

Dikke kus

K.”

“Hi Gwen,

Het gaat supergoed met N. Haar vacht ziet er stukken beter uit en zachter en ze vindt het eten heel erg lekker en haar oogje ziet er ook super uit.
Heel erg bedankt,

D.”

“Beste Gwen, G is nog steeds in pure ontspanning. F heeft zich gisteren nog wat afgezonderd en deed een beetje zielig. Ik denk dat ze vanalles voelde maar het niet echt kon plaatsen. Deze ochtend is ze wel terug bij mij komen liggen. Bedankt R”

“Beste Gwen,

Ik wist dat je het in je had maar toch ben ik onder de indruk van daarnet. Vooral bij G. Want zij geeft zich nooit bij vreemden. Hoe snel en hoe diep je haar deed ontspannen was indrukwekkend. Zeker de juiste beslissing om hierin voort te gaan en te stoppen met de verkoop van voeding.

Gr

R”

 

“Dag Gwen

Ik was zaterdag op jouw cursus ‘Voeding en gezondheid voor honden’. Nogmaals heel hard bedankt voor deze leerrijke dag!
Ik heb er echt enorm veel van opgestoken! Ik heb interesse in de recepten die je aanhaalde. Zou je er mij enkele willen doorsturen?
In de kruiden heb ik ook interesse, maar daar ga ik nog even mee wachten aangezien ik nog maar pas op versvoer ben overgestapt en liever alles stap per stap doe (en instudeer :p)

Alvast bedankt!

Groetjes

L”

“Hoi G
Het gaat super met mijn hond.
De uitleg over de voeding was superinteressant. Ik kijk uit naar je workshop.

Liefs

K”

“Goedenavond G,

K. maakt het super op de natuurlijke voeding. Geen neveneffecten.

Hartelijk dank.

S”

“ Dankzij Gwen

Ben ik weer zen. Ik voel me goed in mijn vel Bedankt Gwen

Dank je wel

S”

“Hallo Gwen,

Je herinnert je vast dat ik met D langs kwam, ze had toen enorm veel jeuk.
Ik heb je raad opgevolgd. De jeuk is verdwenen enkel ‘s morgens durft ze nog eens te krabben.

Hopelijk ben ik goed bezig, twijfel wel aan dagelijkse hoeveelheid Bandit, voor een pup zou dit 40gr per kg lichaamsgewicht zijn, ik volg aanduiding op verpakking en ze blijkt gans de dag honger te hebben, ook krijgt ze een slanke taille …

In ieder geval wou ik je bedanken voor je raadgeving en kijk alvast uit naar je les in januari.

Bedankt en graag tot kijk!

C”